Filosofia

 

"Luonnollinen kauneus" –liiketoiminnassamme uskomme tähän. Tämä näkemys kuvastaa toimintamme filosofiaa, jonka uskomme ja joiden mukaan toimimme. Attirancen tuotteet ovat suunniteltu tarjoamaan hyvinvointia, harmoniaa ja saavuttamaan sopusointua käyttäjänsä kanssa, mikä on oikeaa elämisen taidetta – "art de vivre".


Inspiraatio


Luonnon ainutlaatuisuus inspiroi meitä. Meitä kiehtoo sen värien ja tuoksujen monimuotoisuus. Haluamme nähdä, koskettaa ja tuntea luonnon taian. Kauneus, sopusoinnussa luonnon kanssa, antaa siivet ja inspiroi luomaan ja elämään täysivaltaisesti. Tämä on kauneus joka pursuaa elämän iloa ja positiivista energiaa. Olemme ylpeitä, että voimme tarjota Attirancen asiakkaita liittymään yhteiselle matkallemme kohti luontoa, sen hienoja tuoksuja sekä luonnonkosmetiikkaa, jotka inspiroivat hyvinvointia.

 

Yksilöllisyys


Jokainen asiakas on yksilöllinen ja me tarjoamme henkilökohtaista palvelua jotta löydämme parhaiten soveltuvia tuoksuja ja tuotteita asiakkaillemme. Me pyrimme, että jokainen tuotteemme on luotu täydentämään asiakkaan ja ympäristön kauneutta, kuten uskomme myös että kauneus ei ole iästä kiinni - se on ikuista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

ATTIRANCE
Natural Cosmetics
Osoite: Sampokeskus 1.krs, 96200 Rovaniemi
Puh: 050 436 2632
Email: attirance.tuisku(at)gmail.com
Y-tunnus: 2402159-4
© T:mi Tiina Tuisku Attirance
Nettitaivas